Música

música

Verbaline celebra el desè aniversari amb el nou EP ‘X’

El trio gironí de rock alternatiu ha publicat un disc amb sis temes, gravat al Soundclub de Salt, i el presentarà el 15 de juny a Llorà

Dos anys després de sorprendre amb la publicació del disc doble Choose to be free, el grup gironí de rock alternatiu Verbaline acaba de llançar un EP de sis temes titulat X per celebrar el seu desè aniversari. El trio format per David Tulsà (bateria), Pere Servià (baix) i David Izquierdo (veus i guitarres) ha tornat a l’estudis Soundclub de Salt per gravar dos temes nous i recuperar quatre cançons antigues del grup, que han estat remesclades i remasteritzades. En aquests quatre temes canten les anteriors vocalistes de la banda, Clara Quera i Gemma Martínez. El disc ha estat gravat per Lluís Costa, produït per David Izquierdo, mesclat per Costa i Izquierdo, i masteritzat per Juanjo Muñoz (Gossos) a Catmastering, de Manresa. Les dues cançons completament noves són Memories i Mery Anders , de la qual s’ha realitzat un videclip promocional.

“El trio fa un gir deixant de banda el rock dels noranta, que és la seva bandera de presentació, i s’apropa al rock alternatiu més actual”, s’explica en el comunicat de presentació del nou disc , que presentaran en directe el 15 de juny a Llorà, amb el suport habitual del guitarrista Robin Knight.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia