Música

Música

La música de cambra torna als masos de la Garrotxa

L’edició d’enguany, la vuitena i que tindrà lloc del 5 al 21 de juliol, constarà de deu concerts d’una hora de durada adreçats a un públic molt reduït

El Festival Música als masos torna amb una programació variada de música de cambra del 5 al 21 de juliol. Com cada any, els concerts tindran lloc en sales de masos i cases garrotxins. També s’incorporaran dues localitzacions exteriors –el Mas el Solà de Batet i l’Església de Santa Maria de Besalú– que, per la seva singularitat i bones condicions acústiques, garanteixen una experiència directa i propera, que són el segell propi del festival. També són novetat d’aquest any les sales del Mas el Prat de la Vall d’en Bas i Can Llaudes de Besalú. Per aquesta vuitena edició s’ha aconseguit combinar una gran varietat instrumental que reuneix joves promeses i alguns dels artistes més reconeguts del nostre país.

Com cada any, els concerts s’acabaran amb una copa de vi del celler Vinyes dels Aspres, que, a part de la qualitat dels seus productes, té una estreta relació amb la música com a descendents que són d’Eduard Toldrà, compositor del qual podrem apreciar diferents obres al recital de lied. Hi haurà dos torns de cada concert, amb l’excepció dels que seran a l’aire lliure. Els dies laborables, els concerts seran a les 19 i 21h i el cap de setmana a les 18 i 20h. Els concerts de torn únic seran a les 20h. El preu de les entrades serà de 18 euros per al públic general, 15 euros per als socis de l’Associació Música als masos, 9 euros per als menors de 30 anys i gratuït per als menors de 13.

Pel primer cap de setmana hi ha programada l’actuació del Quartet Vivancos a Can Llaudes de Besalú (5 de juliol); el Duet Sánchez a Mas Solà de Batet (8 de juliol); i el cellista Arnau Tomàs del Quartet Casals tancarà la integral de les suites de Bach al Mas la Fàbrega de Sant Feliu de Pallerols. A partir d’aquest prendran el relleu la Casa Solà-Morales d’Olot, l’església de Santa Maria de Besalú, Mas la Coromina de Riudaura, Mas Vayreda d’Olot, El Ventós d’Olot, el Mas Subirà d’Olot i el Mas el Prat de la Vall d’en Bas.

Tota la informació i venda d’entrades a www.musicamasos.cat



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia