Música

Música

Marc Parrot inaugura Perifèria Cultural 2024

El Perifèria Cultural , el cicle de música, terrer i gastronomia dels Països Catalans, començarà divendres 7 de juny a Santa Eulàlia de Puig-Oriol (Lluçanès) i s’allargarà fins al 19 d’octubre, amb propostes artístiques d’arreu del domini lingüístic català. Durant aquests mesos, hi trobarem una trentena de concerts en llengua catalana o occitana de format mitjà, disseminats en el temps – quatre mesos i escaig– i l’espai –Pirineu, Montsec, Lluçanès, Alt Empordà, l’Urgell, La Selva…–, acompanyats de degustacions de productes i plats autènticament locals. Es tracta d’una invitació a descobrir talents artístics, indrets allunyats dels focus turístics i propostes gastronòmiques veritablement de casa.

La programació completa d’aquesta edició inclou artistes de l’Alguer (Lo Barber & Claudio Gabriel Sanna, el 2 d’agost a Perafita), Catalunya del Nord (Trèvol el 7 de juny a Santa Eulàlia de Puig-Oriol, i Agathe Catel el 14 de juliol a Perafita), de Mallorca (Clara Fiol de Marala el 7 de juny a Santa Eulàlia de Puig-Oriol, i Glòria Julià & Miquel Gelabert el 12 de juliol a Port de la Selva), de Menorca (Anna Ferrer & Marco Mezquida el 14 de juliol a Perafita), del País Valencià (Sandra Monfort de Marala el 7 de juny a Santa Eulàlia de Puig-Oriol, Borja Penalba el 20 de juliol a Gàrzola, i Pau Alabajos com a cloenda el 19 d’octubre a Sant Esteve de Palautordera), d’Eivissa (el duo l’Arannà, el 20 de juliol a Gàrzola), de Terres de l’Ebre (Montse Castellà el 3 d’agost a Riudarenes, i Xarim Aresté el 7 de setembre també a Riudarenes), de Terres de Ponent (Meritxell Gené, de les Kol·lontai, el 20 d’agost a Port de la Selva), de l’Aran i d’altres contrades occitanes (Alidé Sans i Arredalh el 17 de juny a Bossòst) i el gascó Primaël el 14 de juliol a Perafita), entre d’altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia