Arts escèniques

Estrelles de circ al firmament d’estiu

Com ja està sent habitual des de fa tres anys, torna Nits de Circ amb un espectacle renovat. Hi participaran 24 artistes internacionals, de 8 països, que oferiran 8 atraccions de circ d’alta qualitat sota els estels amb acompanyament musical en directe de la Paris Circus Orchestra. Les estrelles són al firmament però també sobre la pista en l’estructura de mecano gegant sense sostre que inclou volt de pista, grada de butaques, escenari amb llotja per a l’orquestra i cúpula. En total s’oferiran 10 representacions entre el 7 i el 18 d’agost en 2 espais singulars: els Jardins del Molí de Besalú, al peu de Circusland (del 7 al 10 d’agost), i dins la Ciutadella de Roses (del 13 al 18 d’agost). L’aforament total supera els 12.000 seients.

El Nits de Circ d’enguany proposa un cartell molt divers que va de l’espectacularitat amb el trapezi volant (Fly González, de Xile), les cintes aèries a gran altura (Antony Cesar, de França), l’equilibri en perxes (Lusesita & Matteo, de Polònia) o la força amb mandíbules d’acer (Tulga, de Mongòlia) a la sorpresa del fregolisme (Kristina & Sebastian, d’Hongria), el clown sense paraules (Anton & Victor Franke, de Rússia) o la revelació dels malabars amb diàbolos (L.&S., de França). Per acabar aplaudint el mà a mà sempre estel·lar (Hermanos Latino, de Mèxic).

Nits de Circ Del 7 al 18 d’agost, a Besalú i Roses nitsdecirc.com


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia