Música

Gastronomia i grans artistes

Tercera edició de l’Occident Summerfest Cerdanya, organitzat per Grup Clipper’s i El Badiu, instal·lat en un espai natural ideal per a l’estiu, als afores de Puigcerdà. El festival, com altres, ofereix actuacions de grans artistes del panorama nacional i internacional i, a més, també permet poder gaudir d’experiències que van molt més enllà de la música, com ara l’oferta gastronòmica, basada en una experiència culinària d’alta qualitat amb plats gurmet, tapes exquisides, delicioses postres i una gran varietat de begudes. La intenció dels organitzadors és poder satisfer tots els gustos i dietes específiques, que avui dia no és tasca fàcil.

L’espai village de l’Occident Sumerfest Cerdanya és un racó molt especial i pensat on la música i els formats artístics i gastronòmics es fusionen per formar un producte sòlid i solvent. En arts escèniques es poden veure espectacles plens de creativitat, amb actuacions innovadores i acrobàcies captivadores, ofereixen al públic un entreteniment diferent i emocionant. Tot i que el plat fort és la música, amb una gran actuació al dia, que en aquesta edició seran a càrrec d’Álvaro de Luna + Marlon; ABBA The New Experience; El Pot Petit amb la Black Music Big Band; The Tyets; Luz Casal; Amaral; Joan Dausà; Taburete i Estopa.

Occident Summerfest Cerdanya Del 17 al 26 d’agost del 2024 occidentsummerfest.com


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia