Música

Dues grans festes electròniques

La productora Midnight Group és l’organitzadora de dos dels grans festivals de música electrònica de l’estiu a Catalunya i, més concretament, a les comarques gironines: el Tramunfest de Sant Jordi Desvalls, nascut el 2012, i el Mediterranea, que ja va per la novena edició. El Tramunfest es presenta com el “festival sense límit de BPM” i això vol dir acceleració i contundència sonora. Durant dos dies, més de 90 artistes, tant internacionals com del país, passaran pels seus quatre escenaris, per oferir més de 28 hores de música. Azyr B2B Lesss, Adrián Mills, Carv, Fantasm, Vendex, Amygdala, 6ejou, 753, Basswell, Manu le Malin, Hermanos Kapiya, Silence, Henrique Camacho i un llarg etcètera de discjòqueis i productors de música electrònica més potent, en un entorn natural tan atractiu com el de Sant Jordi Desvalls, en la frontera entre les comarques del Gironès i el Baix Empordà.

I un mes després, el dissabte 3 d’agost, tindrà lloc el Mediterranea Festival de Roses, el “macrofestival més gran de la Costa Brava”. Hi participaran mig centenar d’artistes, repartits en quatre escenaris durant 14 hores de música, amb el porto-riqueny Anuel AA com a cap de cartell. JC Reyes, Angerfist, Lil Texas, Pastis, Buenri, Dj Sisu, Fantasm, Cristobal Pesce i The Whistlers són alguns dels artistes que posaran música en aquesta gran festa a l’aire lliure, que reuneix milers de persones en una gran esplanada als afores de Roses.

Tramunfest / Mediterranea 5 i 6 de juliol / 3 d’agost midnight.es


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia