Música

Portalblau: més que bona música

El Portalblau és el festival de música i art de la Mediterrània que té lloc cada estiu a diferents espais del nucli urbà de l’Escala i el jaciment arqueològic d’Empúries. Portalblau té una important programació de música i arts escèniques, però el festival també reserva part dels seus esforços a incentivar la reflexió, la formació i el talent jove. Ho acaba de fer amb l’organització de la tercera edició del curs de formació Vols aprendre com s’organitza un festival? i la segona edició del concurs de noves promeses Escenari Portalblau. Aquesta jornada de formació i creació és una iniciativa destacada dins del seu programa Valors i compromís. A més, el festival escalenc organitza el cicle de conferències Mirades blaves, plantejat com “un àmbit per a la reflexió sobre qüestions culturals, socials i mediambientals, amb l’objectiu de fomentar un futur més inclusiu, sostenible i ric en diversitat”. El futur de la música, la cultura com a eina de transformació social i la relació entre patrimoni i turisme són alguns dels temes que es tractaran en les xerrades encara pendents.

Sopa de Cabra, Andrea Motis, Guillem Gisbert i el programa doble urbà format per Figa Flawas i Mama Dousha actuaran a l’imponent escenari del Fòrum Romà d’Empúries, i Mayte Martín, Mishima i Ginestà ho faran a l’acollidor espai de la Mar d’en Manassa, d’esquena al mar. També al jardí del Clos del Pastor hi actuaran Meritxell Neddermann, Pau Alabajos i Henrio.

Portalblau Del 8 de juny a l’11 d’agost portalblau.cat


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia