Música

Cultura

Tornen les Nits a la fresca al GEiEG

L’entitat ha programat música en directe amb sis concerts gratuïts i projeccions de cinema a les instal·lacions de Sant Ponç i Sant Narcís

La música tornarà a ser el motor cultural de les Nits a la fresca a les instal·lacions del GEiEG d’aquest estiu. Sis concerts s’han programat els dijous a les deu de la nit del 13 de juny al 18 de juliol. Hot Drinks, un grup que fa versions de rock dels 70 encetarà la programació aquest dijous mateix als jardins de Sant Ponç. Per a la setmana que ve actuaran Overall amb més versions de pop rock i la rumba es farà sentir amb l’actuació de Toni Cayena el 27 de juny. Encara a Sant Ponç, hi ha programats els concerts de Projecte Mau Band (folk rock, el 4 d ejuliol) i una Gala líria amb àries d’òpera l’11 de juliol. A Sant Narcís, Doble Cara Group amb més versions tancaran aquest cicle musical.

El Cinema Truffaut , per la seva banda, ha preparat com cada any un estiu de cinema del 2 al 29 d’agost en què tots els socis i sòcies del GEiEG tenen dues entrades gratuïtes pel cicle de reposicions d’estiu, que properament anunciarà els títols programats. També, amb la col·laboració d’aquest cinema, es faran dues projeccions de cinema a la fresca a Sant Ponç, dimarts 2 i 9 de juliol i una sessió d’autocinema al Complex de Palau, el 16 de juliol.

Paral·lelament, fins dijous encara es pot visitar Salvat-Papasseit, l’irradiador de l’avantguarda, l’exposició temporal de la Institució de les Lletres Catalanes dedicada a la vida i obra del poeta, al complex de Sant Ponç.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia