Altres

girona

Carles Sala i Metges pel Català rebran demà els Premis de l’ADAC

Jordi Grau i Josep Vilà seran guardonats pel millor article i la millor carta sobre la llengua catalana publicats a El Punt Avui

L’escriptor de literatura infantil i juvenil Carles Sala i Vila (Girona, 1974) i el col·lectiu Metges pel Català , que treballa per “afavorir l’ús del català en salut i àmbit biomèdic”, rebran demà, divendres 14 de juny, els 38ns Premis de l’ADAC a la normalització lingüística i cultural, en un acte que tindrà lloc a l’Auditori Josep Irla de la Generalitat (19 h), amb entrada lliure.

En el mateix acte també es lliuraran els premis a la millor carta i el millor article sobre la llengua catalana publicats a El Punt Avui durant l’últim any. El guardonat per l’article ha estat el periodista saltenc Jordi Grau i Ramió –per l’article Mantenir el català, per norma– i l’autor de la carta guanyadora és Josep Vilà i Batlle. Durant l’acte hi tindrà lloc una breu lliçó sobre llengua a càrrec d’Albert Rossich, filòleg i catedràtic de la Universitat de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.