Altres

cultura solidària

El 19è festival El Patio de La Penyora arribarà dimarts al centre penitenciari de Wad-Ras

Hi actuaran Jordi Fornells, Daura Mangara, El Cigarrito de Después, Ovidi Llorente i Isaac Rodríguez, entre altres artistes

El Patio, és festival itinerant que organitza l’associació gironina La Penyora Cultura per portar la música i les arts escèniques a les presons catalanes, celebrarà la seva 19a edició dimarts vinent, 18 de juny, al centre penitenciari de dones de Wad-Ras, a Barcelona. “L’objectiu del festival és retornar l’autoestima, combatre la soledat i la depressió, i alleujar psicològicament la pena de privació de llibertat les eines per a aconseguir-ho: un espectacle ple de ritme, consideració i proximitat amb les persones”, expliquen els directors del festival, Consol Ribas i Lluís Llamas, que també destaquen les problemàtiques específiques de les dones empresonades. “També la privació de llibertat té per a elles conseqüències molt més funestes: el pes i la responsabilitat dels fills i del nucli familiar”.

Com sempre, tots els artistes i tècnics que col·laboren amb el festival ho fan de forma voluntària. Presentat per Ester Bertran i Aleix Cabarrocas, El Patio inclourà en aquesta edició el flamenc de Jordi Fornells, el hip-hop de Daura Mangara, la rumba de carrer del grup El Cigarrito de Después, els malabars d’Enya Pérez, l’humor d’Ovidi Llorente i la contundència elèctrica d’Isaac Rodríguez i Cazadora Rock.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia