Comunicació

comunicació

El Punt Avui proposa un estiu farcit d’entrevistes i festivals

L’estiu començarà a l’hemisferi nord aquest dijous, 20 de juny, a les 22.51 hores. I el mateix dia també començarà l’estiu a El Punt Avui, amb la posada en marxa d’un nou concepte que obrirà el diari cada dia durant dos mesos, fins al 20 d’agost. Durant aquests 62 dies, la portada i les dues planes següents estaran dedicades a una sèrie d’entrevistes a personatges del món de la cultura en un sentit ampli i divers, entre els quals n’hi haurà uns quants de vinculats al món de la música i les arts escèniques, com a protagonistes d’alguns dels molts festivals d’estiu que tenen lloc arreu de Catalunya. Però, festivals a banda, també passaran per aquestes pàgines representants del món de l’art, la gastronomia, el cinema, l’arqueologia, la literatura i altres àmbits relacionats per qüestions socials, mediambientals, etc., de gran actualitat, analitzades en extenses converses amb especialistes en les diferents matèries.

Aquesta sèrie d’entrevistes, que s’obrirà dijous amb l’actor Sergi López, es complementarà diàriament amb dues planes més amb cròniques i informacions de tot tipus sobre l’actualitat dels festivals d’estiu de música i arts escèniques, que centren bona part de l’activitat cultural del país durant aquests dos mesos. Serà, per tant, una aposta decidida per la cultura, que durant dos mesos saltarà a l’inici del diari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia