Música

música

L’Energia de Palafrugell reuneix el passat, el present i el futur de la cobla

El centre d’estudis musicals va convidar dimarts músics veterans a recordar el passat de l’ofici, abans del recital de final de grau de tenora de Roger Pellicer

L’Energia, el Centre Autoritzat d’Ensenyaments Artístics Professionals de Música de Palafrugell, va celebrar dimarts un acte en què es va recordar el passat, es va viure el present i es va presentar el futur de la cobla. Per rememorar el passat es va convidar quatre músics de cobla veterans, Antoni Giner, Lluís Plaja, Josep Gispert i Martí Camós, que van compartir els seus records amb els joves integrants de L’Energia Cobla i amb alguns professors del centre dirigit per Rita Ferrer, concretament Jordi Casas, Jordi Carreras, Eduard Prats, Xavi Torrent i Enric Ferrer.

Després d’una trobada-berenar amb els músics convidats, va haver-hi un assaig obert de L’Energia-Cobla, en representació d’un present molt vigorós i il·lusionant, i a continuació va tenir lloc un col·loqui entre els assistents, que va precedir el recital de final de grau de tenora de Roger Pellicer, acompanyat per L’Energia Cobla. El jove tenora representa el futur, també brillant i molt esperançador.

L’ Escola de Música de Palafrugell també està a punt de celebrar la 20a edició de les seves ja clàssiques colònies musicals a Puigpardines, que tindran lloc del 30 de juny al 7 de juliol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.