Llibres

llibres

Raig Verd i Mai Més publicaran en català Brandon Sanderson

Les editorials Raig Verd i Mai Més han anunciat que publicaran en català llibres de l’escriptor de literatura fantàstica i ciència-ficció Brandon Sanderson. Es començarà per alguns títols del seu fons editorial i s’afegiran les novetats del 2025 als segells de Duna Llibres i Mai Més. Marina Vidal –experta en el món de l’autor– serà l’encarregada d’unificar la línia gràfica dels llibres de les dues editorials com si fos una de sola. La traductora triada ha estat Marta Armengol.

Sanderson és considerat un fenomen de masses, amb més de 30 milions de llibres venuts arreu del món. Les seves obres han trencat rècords de recaptació amb més de 42 milions de dòlars en una de les seves últimes novel·les. Amb una obra molt extensa, comparable amb la de Tolkien, actualment té 17 llibres publicats. Nascut el 1975 a Nebraska, ja n’havia escrit una dotzena quan va treure Elantris, que va ser un èxit de crítica i es va convertir en la novel·la amb què el públic el va conèixer. Després va començar a publicar la trilogia Mistborn i, el 2007, després de la mort de Robert Jordan, va acceptar l’encàrrec de completar la sèrie de fantasia èpica La Roda del Temps.

La previsió és que es publiquin quatre llibres en català cada any, dos a Mai Més i dos a Duna Llibres. L’ànima de l’emperador i Mistborn 1: Els fills de la boira arribaran el Nadal pròxim. Mistborn 2: El pou de l’ascensió, El projecte secret número 5, Elantris i Mistborn 3: L’heroi de l’eternitat es publicaran al llarg del 2025.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia