Arts escèniques

ARTS EN VIU

La Calòrica repeteix al festival Fresc amb la celebrada comèdia ‘Fairfly’

El grup assisteix per tercer cop al festival amb un doble passi

Peyu, Ludwig Band, Mishima o ‘La nit del peix kiwi’ són algunes de les altres propostes del festival

El Festival Fresc, que s’allargarà fins a l’11 de juliol amb una quinzena d’espectacles de teatre, música i poesia a l’aire lliure, arrenca demà amb la primera de les funcions de Fairfly, La Calòrica, estrenada. L’endemà fan segona funció, de la comèdia que ells consideren com la que va arrencar la seva popularitat al 2017. L’obra arriba amb l’aval de la darrera reestrena d’aquest muntatge al Texas durant 4 mesos. Les entrades estan pràcticament exhaurides. Aquest és el tercer cop que el grup participat al Fresc. Anteriorment, ho van fer amb Els ocells (2022) i Sobre el fenomen de les feines de merda (2017).

A hores d’ara, el Fresc ja ha superat el nombre d’entrades venudes de l’any passat. S’ha venut el 70% de les prop de 4.300 localitats disponibles i alguns espectacles ja han penjat el cartell d’esgotades les localitats, com ’La niña bonita’, de Peyu; o el concert amb què Mishima tancarà aquesta edició. Organitzat per la Fundació 1859 Caixa Sabadell, amb elsuport del BBVA , inclou artistes com La Ludwig Band (26 de juny); Clara Peya (28 de juny); Lloll Bertran i Manel Barceló (Tot fent Pigmalió, 30 de juny); Marc Parrot (1 de juliol); Santi Ricart (2 de juliol amb La nit del peix kiwi estrenat a la Flyhard i que farà temporada a l’Espai Lliure aquesta tardor); o Pere Arquillué i Toti Soler (presenten Coral romput el 9 de juliol), entre d’altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia