Música

música

Mishima, Magalí Datzira, Ernest Crusats i Magalí Sare actuaran al terrat de La Fàbrica de Celrà

La setena edició del festival El Terrat de Celrà, amb un aforament de només 100 persones per concert, s’obre aquest dissabte amb Mishima

El festival El Terrat de Celrà, que celebra els seus concerts al terrat de La Fàbrica –l’antiga fàbrica modernista Pagans, reconvertida en centre cívic, gastronòmic i cultural–, obrirà aquest dissabte, 6 de juliol, la seva setena edició, amb un concert del grup barceloní Mishima (20 h, 25 euros). Els concerts tenen un aforament de només 100 persones i, per a aquest concert en concret, ja queden només una desena d’entrades a la venda. El festival continuarà la resta de dissabtes de juliol amb les actuacions de Magalí Datzira, el dia 13; Ernest Crusats, el 20, i Magalí Sare, el 27 de juliol. Pel que fa a aquests tres concerts, les entrades tenen un preu de 10 euros. El recinte sempre obre les portes al públic a les 19.30 i els concerts comencen a les 20 h, en ple capvespre. També s’hi pot sopar per 10 euros: entrepà de truita de patates, hummus amb bastonets i postres.

El festival El Terrat de Celrà va néixer el 2018, per iniciativa de cinc joves, Carla Balaguer, Nora Baulida, Berta Camps, Carles Freixas i Pere Martín, que volien “descentralitzar la cultura i oferir un ventall de possibilitats culturals de qualitat al poble de Celrà ”. Fins ara s’hi han realitzat més d’una trentena de concerts, sempre amb un concepte íntim i proper, protagonitzats per noms destacats de l’escena musical dels Països Catalans.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia