Música

música

El Cruïlla obre quatre dies de música i comèdia al Parc del Fòrum

El festival Cruïlla obre avui quatre dies de música a càrrec de més de cinquanta grups i solistes nacionals i internacionals –entre els quals, Pet Shop Boys, Avril Lavigne, The Smashing Pumpkins i Kasabian– al Parc del Fòrum de Barcelona, on també tindrà lloc divendres i dissabte la programació de comèdia del festival, amb una trentena d’humoristes. Encara queden entrades i abonaments a la venda al web del festival , on es subratlla, però, que en queden poques de disponibles per al dissabte 13.

La primera jornada, que obrirà aquesta tarda Maria Blaya (16.45 h), estarà centrada en les noves sonoritats urbanes, amb María Becerra, Trueno, 31 Fam, Funzo & Baby Loud i Figa Flawas com a principals reclams. La jornada de dijous estarà dedicada a la música llatina més clàssica, amb grans noms com ara Óscar D’León, Olga Tañón i Chucho Valdés, que celebrarà els 50 anys del grup Irakere, però també hi actuaran inclassificables com ara Albert Pla, Ladilla Rusa i Azucarillo Kings.

Divendres serà el dia d’Avril Lavigne, Kasabian, The Kooks, Amaral i Depedro, en una jornada més orientada al pop i el rock. I dissabte tancaran el festival primeres espases com ara Pet Shop Boys, The Smashing Pumpkins, Oques Grasses, The Tyets, Johnny Marr i Calexico.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia