Cultura

Les tres jornades castelleres de la Festa Major de Vilafranca del Penedès s'emetran per primera vegada en directe per internet

Cultura

Les tres jornades castelleres de la Festa Major de Vilafranca del Penedès, que se celebraran el 29, 30 i 31 d'agost, es retransmetran per primera vegada en directe per Internet als webs dels Castellers de Vilafranca, de Radiotelevisió de Vilafranca i al portal Onsortir.cat, després que les entitats hagin signat un conveni per impulsar el fet casteller a la xarxa. Els tres signants de l'acord planificaran un calendari per emetre les principals diades castelleres per internet i s'han compromès a cercar el finançament que ho faci possible. L'acord també inclou la utilització de les imatges a petició dels tres portals.

Per Francesc Bou, vicepresident de l'àrea de màrqueting dels Castellers de Vilafranca, la retransmissió suposa un "impuls" en la projecció internacional de la colla i del fet casteller en general. Bou considera que millorarà la imatge dels castellers que faran un pas més per adaptar un esdeveniment "tradicional" a la "modernitat".

El portal Onsortir.cat ha dut a terme diverses retransmissions en directe de festes populars com la Patum de Berga, els Raiers de la Pobla o les Santes de Mataró. Els Castellers de Vilafranca i Radiotelevisió de Vilafranca també inclouen continguts a través de la xarxa i en els últims temps han fet una aposta decidida per aparèixer a internet.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.