Cultura

TV3 celebra el vint-i-cinquè aniversari amb un programa especial

La nit del 10 a l'11 de setembre Televisió de Catalunya celebra els vint-i-cinc anys de la primera emissió de la cadena. Per celebrar-ho, TV3 ha preparat el programa especial Nit vint-i-cinc de TV3, presentat per Albert Om, que comptarà amb la col·laboració d'altres cares famoses de TV3 com Carles Francino, Júlia Otero o Mikimoto, entre d'altres.

Durant el programa especial, que s'emetrà en directe des de les 22 hores fins a les 3 de la matinada, els presentadors dels diferents programes hi participaran responent a la pregunta: què és el que encara no heu fet a TV3? D'aquesta manera, els presentadors dels Telenotícies, els d'Els matins o els d'El cor de la ciutat acceptaran reptes físics, demostraran aptituds artístiques, etc.

Actuacions musicals i d'altres disciplines artístiques
Les actuacions musicals també tindran un lloc en aquesta celebració. Grups musicals joves i veterans tocaran els seus èxits, cançons inèdites i, fins i tot, versions clàssiques del pop i del rock. Amaral, Estopa, La Casa Azul, Sergio Dalma i Manu Guix són alguns dels nombrosos grups que hi participaran. A banda d'aquests, també hi haurà actuacions de la resta de disciplines artístiques, com el ball i la màgia, i les actuacions del Cirque du Soleil i del Tricicle, grup humorístic mític de TV3.

Els més petits podran gaudir del seu espai amb la intervenció del Club Super3, que presentaran en primícia Anem a veure el món, la cançó que presentarà el nou disc de la nova etapa del Club Super3, amb cançons escrites per Marc Parrot, Lluís Gavaldà i Eduard Canimes.

L'equip de Polònia, amb elseu particular toc d'humor, serà l'encarregat de mostrar-nos moments històrics previs a la primera emissió de TV3, el 10 de setembre de 1983. A més, durant el programa, diversos espectadors d'origens i arrels diferents arreu del món felicitaran en català i en el seu idioma els 25 anys de la cadena. També els corresponsals dels informatius felicitaran TV3 des de les ciutats més importants del món: Londres, París, Washington, etc.

El pastís d'aniversari
TV3 també tindrà pastís d'aniversari, elaborat per la Federació Catalana de Pastisseria, que es podrà adquirir a partir del 10 i fins al 14 de setembre (ambdós inclosos) a les més de 370 pastisseries de Catalunya que s'han adherit a l'elaboració del pastís.

La nit dels ciutadans
Televisió de Catalunya celebrarà el seu aniversari amb els ciutadans organitzant una nit de portes obertes a nombrosos equipaments culturals de Barcelona i altres ciutats de Catalunya. Una d'aquestes activitats populars més significatives serà la pujada nocturna de Monistrol al monestir de Montserrat amb mil ciclistes i mil excursionistes que il·luminaran la muntanya amb un 3 gegant.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
música

Pol Wagner crea el seu tercer disc amb intel·ligència artificial

girona
girona

Enyorat Joan Domènech

girona
exposició

Al fons del mar, al centre de la Terra i a la lluna amb Jules Verne

barcelona
música

Fonso Castillo publica ‘Las ganas de verte’, una cançó per afrontar una pèrdua

girona
TEATRE

Carme Sansa capitalitza un drama sobre l’empatia entre jueus i palestins

BARCELONA
Cultura

Mor Juan Brujo, líder de la banda d’extrem metal Brujería

patrimoni

La Sagrada Família escalarà l’any que ve els 172’5 metres

Barcelona
cultura

El festival Premià del Mal reunirà escriptors de novel·la negra i criminòlegs

premià de mar
Lluís Riera
Novel·lista

“Volia escriure un ‘thriller’ negre i cru ambientat a la Catalunya interior”

Barcelona