Música

cultura

Ha mort l’exbaixista de Whiskyn’s, José Luis Sánchez

Va formar part de la banda durant la primera etapa (1994-2002)

Qui va ser baixista durant la primera etapa de la banda catalana Whiskyn’s, José Luis Sánchez Cuerva, ha mort avui, a l’edat de 58 anys, segons ha informat la revista Enderrock, que ha revelat que patia esclerosi múltiple.

Provinent de Talavera de la Reina (Espanya), de ben jove va traslladar-se amb la família a Reus. El grup de rock Whiskyn’s, que originalment s’anomenava, Whisky’ns collons, va néixer a la mateixa capital del Baix Camp l’any 1992. Van publicar un primer àlbum de debut, i just després van incorporar a la banda el baixista José Luis Sánchez. Amb ell van publicar fins a quatre treballs: Toc al dos (1996); Lila (1997); De la nit al dia (1999), i Lluny (2001), a més de guanyar algun premi com l’Enderrock a la millor portada de disc (2000).

El desembre del 2002, un cop acabada la gira de presentació del darrer àlbum, Sánchez va abandonar el grup. Segons alguns articles de l’època, va ser convidat a marxar a causa de desavinences musicals amb la resta de membres. La banda, liderada per Joan Masdéu, va allargar la seva activitat fins al 2009. Sánchez va ser també membre del grup de folk del Camp de Tarragona Cafetera Express.

La cerimònia de comiat tindrà lloc demà, dissabte, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori de Reus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia