Cultura popular

cultura

Barcelona viu el dia gran de les festes de la Mercè

Rosalia estrenarà el seu tema “Omega” en l’espectacle del Piromusical d’aquesta nit

Les festes han comptat amb el festival Mercè Arts de Carrer, mostres de cultura popular, el BAM i Música Mercè, en total més de cinc-centes activitats

Barcelona celebra avui el dia gran de la Festa Major de la Mercè. Han estat quadre dies d’una festa, que a més d’un gran esdeveniment ciutadà, és, també, un macrofestival format per festivals diversos. Aquesta nit el piromusical clourà la festivitat. I serà l’escenari triat per la cantant Rosalía per a l’estrena mundial del seu nou tema ‘Omega’, que canta juntament amb Ralphie Choo, la nova revelació de la música urbana. La cançó forma part de la playlist que l’artista ha preparat per al gran espectacle de música i foc que tancarà aquesta nit, a les deu de la nit, la programació de la festa major de Barcelona a l’avinguda Maria Cristina.

El Piromusical de La Mercè és l’esdeveniment que tancarà les festes de la ciutat amb un espectacle pirotècnic i musical únic, que per segon any consecutiu ofereix al públic una banda sonora d’autor. Després que l’any passat fos el Sónar qui signés la selecció musical per commemorar el seu 30è aniversari, en aquesta edició ha estat Rosalía qui ha volgut compartir la seva tria musical el dia abans del seu 32è aniversari. Amb una durada de 30 minuts, aquest espectacle combina l’acurada selecció musical de Rosalía i una sincronització perfecta de focs artificials. El Piromusical és una producció de l’Institut de Cultura (ICUB), amb la col·laboració d’Oído S.L. i Pirotècnia Igual.

A banda del Piromusical la Mercè ha comptat amb el festival Mercè Arts de Carrer, mostres de cultura popular, passant pels festivals BAM i Música Mercè, en total més de cinc-centes activitats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia