Cinema

Cultura

Mor Ron Hale, actor de ‘Tots els homes del president’ i ‘General hospital’

Nominat a dos premis Emmy per la sèrie televisiva ‘Ryan’s Hope’ (1975-1989)

L’actor estatunidenc Ron Hale Thigpen va morir el passat 27 d’agost, a l’edat de 78 anys, a casa seva, a Carolina del Sud. La notícia no havia transcendit fins al dia d’avui, si bé la causa de la mort encara no s’ha pogut confirmar.

Nascut el 1946 a la ciutat de Grand Rapids de l’Estat de Michigan, va estudiar a la Universitat Furman i es va convertir en actor de teatre, cinema i televisió. Va actuar amb la companyia del Trust Theatre de Columbia, al mateix temps que va fer sèries de gran èxit com Ryan’s Hope (1975-1989), on va interpretar el paper del doctor Roger Colerdge, el qual li va servir per rebre una nominació als Emmy el 1979 i una altra el 1980. Més recentment, va fer-se conegut pel seu paper de Mike Corbin a la sèrie General Hospital (1995-2010). Per altra banda, també va actuar en diversos llargmetratges entre els quals hi ha Tots els homes del president (1976), protagonitzada per Dustin Hoffman i guardonada amb quatre premis Oscar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.