Arts escèniques

Arts escèniques

La Corcoles estrena l’espectacle funambulista ‘Joncs’

L’espectacle de l’artista resident a l’Auditori de Girona es podrà veure dissabte de forma gratuïta

L’artista Mariona Moya amb la seva companyia La Corcoles són els artistes convidats d’aquesta temporada a l’Auditori de Girona. Dissabte estrenarà Joncs (19h) la primera peça a l’equipament i per fer-ho ha muntat un funàmbul dins de la sala Xavier Montsalvatge.

Creadora inquieta, atreta sempre pels espais insòlits i les propostes amb una visió aèria, destaca pel tractament del funambulisme des d’una perspectiva trencadora, conjugant aquesta disciplina clàssica del circ amb una mirada contemporània que busca, més enllà de la tècnica, una trajecte vital i una plasticitat escènica.

En aquesta ocasió proposa un espectacle en què el cable estarà a 4 metres d’alçada i per ell hi passaran Moya i també el funambulista francès Aurelien Prost. Mariona Moya, en declaracions a l’ACN, considera “un privilegi” que l’auditori s’obri “per una disciplina tan complexa” com és el funambulisme. L’espectacle estarà acompanyat per la música de Xavi Lloses i es podrà veure aquest dissabte a les set de la tarda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia