Música

música

The Gramophone Allstars estrena demà el seu nou disc a l’Espai Ter

El grup liderat pel bisbalenc Genís Bou obre a Torroella la gira del 10è aniversari, que celebra també amb un recopilatori de temes publicats només en singles i EP

The Gramophone Allstars estrena demà, dissabte 12 d’octubre, a l’Auditori Teatre Espai Ter de Torroella de Montgrí (20.30 h), el seu nou disc i obre també la gira de celebració del seu desè aniversari damunt dels escenaris. “Aquesta celebració arriba el millor moment de la banda, una màquina musical perfectament engreixada amb una fórmula que no falla: 16 músics a escena, ritmes jamaicans, arranjaments jazzístics i veus carregades de soul”, s’afirma en el text de presentació d’aquest concert.

La banda fundada i liderada pel saxofonista bisbalenc Genís Bou ha publicat el disc recopilatori We’ll be around (Bankrobber), que recull cançons que havien quedat escampades en singles i EP ja descatalogats. Hi trobem quatre cançons extretes de The Reel Influence, l’EP que van enregistrar al Teatre Ca l’Eril de Guissona on s’endinsaven en les arrels profundes de l’ska jamaicà més vintage. També hi figura la seva singular lectura del Let’s get it on de Marvin Gaye, apareguda només en single. I les peces inspirades per Skatalites que van recollir al disc Love Letter, on també versionaven el clàssic Old Rocking Chair. La cirereta del pastís, però, és I’ll be around. Aquesta cançó va ser l’emblema de The Gramophone Allstars en l’etapa prèvia a la seva mutació en big band, fins al punt que el videoclip original ja acumula 350.000 visualitzacions a Youtube. Ara, el grup l’ha regravada amb arranjaments per a big band, descobrint uns matisos i unes arestes noves a aquest clàssic dels clàssics, que ve acompanyada d’un nou vídeo, realitzat per Jep Jorba, i que ja es pot veure a Youtube .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia