Música

Cultura

Mor el Dj i productor escocès Jackmaster, a Eivissa

L’any 2016 va venir a Barcelona per actuar al Festival Sónar

El Dj escocès Jack Reville, conegut amb el nom artístic de Jackmaster, va morir dissabte, als 38 anys, a Eivissa. Segons ha informat la família, la causa de la mort és la complicació d’una ferida accidental al cap.

Nascut a Glasgow (Escòcia), va començar a punxar quan tot just era un adolescent. Als 17 anys es va convertir en resident de Monox, una de les discoteques techno de referència a la ciutat, i en paral·lel va treballar a la botiga de discos Rubadub. Es va anar fent famós per la seva creativitat i la seva capacitat en mesclar una gran varietat de gèneres. Aviat va sortir del seu país i va començar a ser contractat per alguns dels clubs i festivals més famosos del món. Era un habitual de les discoteques més populars d’Eivissa i l’any 2016 va punxar al Sónar Barcelona com una gran estrella de la música electrònica.

Per altra banda, va crear diversos segells discogràfics, el primer, Point.One Recording, l’any 2006, però amb el que va tenir més èxit va ser amb Numbers (2010), amb el qual va publicar discos de Jamie xx, Mosca, Redinho i Sophie, entre altres, i també va crear l’any 2013 el festival Pleasure Principle a Newquay (Anglaterra).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia