Cultura

El jutge cita a declarar Fèlix Millet i Jordi Montull pel desviament de fons del Palau

L'expresident de l'entitat i la seva mà dreta hauran de comparèixer el dia 19

El jutge que investiga un presumpte desviament de fons de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música ha acordat aquest dilluns citar a declarar com a imputats l'expresident de l'entitat Fèlix Millet i qui es considera la seva mà dreta, Jordi Montull.

Fonts judicials han informat que la declaració tindrà lloc el pròxim dia 19 d'aquest mes d'octubre al jutjat d'Instrucció número 30 de Barcelona, que és el que investiga el cas. En el seu acte, el jutge ha estimat finalment el recurs de reforma que va presentar la Fiscalia després que per segona vegada l'instructor rebutgés cridar a declarar com a imputats els màxims responsables del Palau de la Música.

D'aquesta forma, el magistrat Juli Solaz, encarregat de la instrucció del cas, ha estimat el recurs de reforma de l'acusació pública i prendrà declaració a Millet i Montull, tal com havia sol·licitat la fiscalia, i podria demanar, si s'escau, mesures cautelars des de l'ingrés a la presó, la retirada del passaport fins a l'obligació de comparèixer als jutjats o la comissaria periòdicament.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.