Cultura

El Primavera Sound torna al Fòrum

Una de les propostes més delirants nascudes del món underground com la d’Anticonceptivas és l’aposta del festival Primavera Sound per donar el tret de sortida a aquesta nova edició, que se celebrarà fins dissabte al Fòrum de Barcelona.

El plat fort d’aquesta primera nit de festival són els recuperats The Smashing Pumpkins, que després de set anys s’han tornat a reunir per treure un disc, Zeitgeist.

Tot i que no sortirà a la venda fins al mes de juliol, Billy Corgan i Jimy Chamberlain oferiran avui un avançament d’aquests nous temes que els tornen a posar a primera línia del panorama musical.

En aquest primer dia del festival també es podrà escoltar el duet de Detroit The White Stripes, que inicien a Barcelona la seva gira d'Icky Thump, el seu últim disc.

Altres grans noms que passaran aquests dies pel Fòrum són Patti Smith, Sonic Youth, Wilco, Melvins, Maxïmo Park i Billy Bragg, entre d’altres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.