Cultura

L''slot' del Circuit de Catalunya de franc, i més, amb l’AVUI

Promoció

El Mundial de Fórmula 1 ja està en marxa. El so eixordador dels monoplaces ja s’ha sentit a Austràlia i Malàisia, i ben aviat el rebran a la Xina i Bahrain. Catalunya, on la benzina és un perfum, serà un cop més la porta d’entrada del circ de la F-1 a Europa. Coincidint amb la ineludible cita a Montmeló, l’AVUI ofereix una oportunitat tan única com espectacular: l’slot oficial del Circuit de Catalunya... de franc. Però no només això, ja que poden caure de premi afegit dues entrades justament per al Gran Premi de F-1 que se celebrarà el 10 de maig al Circuit de Catalunya.

Anem a pams. La promoció que ofereix l’AVUI és el ja mític traçat de Montmeló a escala 1:32, amb una mida aproximada de 3x2 metres, que inclou una seixantena de peces de pista per configurar els 12 revolts del Circuit, i entre les quals hi ha dues peces d’intercanvi. També s’hi inclouen complements com tanques protectores i els peraltadors per elevar els revolts. El pack el completen dos monoplaces, dos comandaments i el transformador. Cal destacar que el producte és compatible amb totes les grans marques de slot.

Totes les persones interessades hauran de seguir el procediment habitual en les promocions de l’AVUI. Caldrà omplir la cartilla, que es lliurarà els dies 18 i 19 d’abril, amb 15 cupons que es trobaran al llom del diari entre els dies 19 d’abril i 3 de maig. En els tres dies posteriors, 4, 5 i 6 de maig, el diari lliurarà tres cupons comodí.

La novetat és que l’imprescindible procés de reserva de la promoció, que es podrà fer del 19 d’abril al 3 de maig via telèfon o SMS, aquest cop té premi afegit. I és que entre totes les reserves efectuades se sortejaran les dues entrades per al 10 de maig.

Els guanyadors del sorteig hauran de recollir l’slot i les entrades del 4 al 8 de maig, presentant, esclar, la cartilla completada. La resta de slots es podran recollir entre el 4 de maig i el 30 de juny. Hi ha l’opció de rebre l’slot a casa, via missatger i per un cost de 25 euros. Cal recordar que els subscriptors no cal que omplin la cartilla; només l’han de presentar, amb el codi que els hauran donat en fer la reserva, junt amb el carnet de subscriptor.

Procediment de la promoció:

Cartilla i reserves:
Cal omplir la cartilla. Els 15 cupons necessaris sortiran entre el 19 d’abril i el 3 de maig, i es lliuraran tres cupons comodí els dies 4, 5 i 6 de maig. Del 19 d’abril al 3 de maig es podran fer les reserves, per telèfon i SMS, i d’aquesta manera s’entrarà en el sorteig de les dues entrades per al GP del 10 de maig.

Recollida:
Els guanyadors hauran de recollir l’slot i les entrades del 4 al 8 de maig. La resta de slots es lliuraran del 4 de maig al 30 de juny.

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.