cultura

El II Gavarres Festival reivindica el bosc

Després de l'èxit de primera edició, l'associació de veïns de Juià, amb la col·laboració del Consorci de les Gavarres, organitza el II Gavarres Festival, aquest any centrat a reivindicar el bosc.

D'aquesta manera, i durant uns dies, Juià es convertirà en la capital de les Gavarres gràcies a un festival farcit d'actes que, tal com deixen clar els seus organitzadors, “serviran per explicar que sí que els arbres ens poden deixar veure el bosc”. Si bé les activitats van començar dissabte passat amb l'Empilada i van continuar diumenge amb l'Embalumada de La Carbonera, el festival pròpiament dit tindrà el seu punt més intens divendres i dissabte vinents. Divendres, dia 17, a la plaça de Juià, actuaran Eduard Canimas i Granada Esfahan Project. El dia 18, a les nou de la nit i a l'espai La Carbonera, actuarà el grup La Perla Negra. A part de la música, en el II Gavarres Festival hi haurà la projecció d'un audiovisual sobre el massís titulat La Carbonera, el dissabte vinent (21h); un mercat popular i un concurs de fotografia, el dia 18; una concentració de cotxes clàssics i antics, el 26 de setembre; i, és clar, la Cuita de La Carbonera, que anirà coent fins al dia 2 d'octubre, amb l'organització de visites de grups i un servei de bar a disposició dels visitants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA
Crítica

Un guant

guardó

Gemma Lienas rep el Premi Cedro per la defensa dels drets d’autor

madrid
cinema

BCN Film Fest premia ‘El destino de Maya’

barcelona
Cultura

Mor Helen Vendler, crítica de gran influència

TEATRE

El Maldà canta Pau Riba i Malvido interpel·lant els joves

BARCELONA