Cultura

Chambao arriba al Festival de Cap Roig amb les entrades exhaurides

Calella de Palafrugell

El grup malagueny Chambao, convertit en una de les millors expressions contemporànies del flamenc, serà el protagonista del concert d'avui del Festival dels Jardins de Cap Roig, que es fa a Calella de Palafrugell (Baix Empordà), les entrades del qual es van exhaurir fa setmanes.

La música de Chambao va més enllà de la fusió del flamenc i el chill out electrònic, i ofereix actuacions on la innovació i la tradició es fusionen amablement. Chambao és un dels grups més creatius del panorama actual i han arribat a aconseguir un llenguatge propi i inconfusible gràcies a la barreja d'estils.

El grup va fer-se un important lloc a les llistes d'èxits amb Endorfinas en la mente, el seu segon àlbum. El primer single contenia Ahí estás tú, amb el qual van rebre el premi Ondas a la millor creació musical i el Premi de la Música al millor àlbum de noves músiques. Va vendre més de 100.000 exemplars a tot el món i va representar la consolidació definitiva del grup.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.