cultura

El Palau d'Altea obri nova programació

A les portes de l'últim trimestre de l'any s'ha presentat la nova programació de Palau Altea, que incorpora una oferta àmplia i potent, on el teatre familiar i per a totes les edats ve acompanyat d'un nombre important de bons i coneguts actors. Tot i el retall pressupostari, patit per l'auditori per part de la Conselleria de Cultura a l'igual la resta dels existents al País Valencià, Palau Altea tornarà a oferir, amb treball i il·lusió tres mesos de música, teatre i cultura.

A la nova programació, una de les actuacions més destacades és la preestrena de “Desencajados” el pròxim 30 d'octubre. Un obra que compta amb els coneguts Toni Miró (Hospital Central i Policías), Pau Durá (7 Vidas) o Roser Pujol (Crónicas Marcianas i Matrimonio con Hijos).

En l'apartat de la música, està previst el concert de l'Orquestra Mundial baix la direcció de Josep Vicent, l'Orquestra Simfònica Ciutat d'Elx per al Concert d'Any Nou, i els concerts de Nadal de la Societat Filharmònica Alteanense i del Conservatori Municipal Professional, i el Certamen Internacional de Bandes de Música Vila d'Altea.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.