cultura

L'Ajuntament de Gandia considera el Creuer dels Borja una bona promoció

Ha tingut un cost de 199.000 euros després de descomptar les subvencions de 150.000 euros del Ministeri d'Afers Estrangers, a través del SEACEX, i de l'Institut Ramon Llull

El govern municipal de Gandia ha fet balanç del Creuer dels Borja després del recorregut amb 1.200 gandians per la Mediterrània amb motiu del Vé Centenari del Naixement de Francesc de Borja. El cap del Gabinet de Polítiques de Prosperitat i Empresa, Nèstor Novell, ha afirmat que el Creuer dels Borja “ha estat tot un èxit”, “un viatge inoblidable i magnífic com han constatat la immensa els passatgers”.

Novell ha detallat que el cost del Creuer ascendeix a 199.282 euros després de descomptar les dos subvencions del Ministeri d'Afers Estrangers i de l'Institut Ramon Llull de 75.000 euros i de 74.000 euros respectivament.

El regidor ha assenyalat que, amb el viatge, Gandia “ha obert un interessant camí de promoció externa de la ciutat, a través de la cultura i els Borja”.

En resposta a les critiques del grup municipal Bloc-Verds, ha subratllat que “l'Ajuntament no li ha pagat el passatge a ningú”. “Des de l'alcalde fins a l'últim regidor s'ha pagat el seu bitllet i el de la seua família”, ha explicat.

El regidor també ha matisat que els periodistes locals i els representants de les Falles, de la Setmana Santa i de la Companyia de Jesús van ocupar els cambrots que la naviliera va oferir debades, per contracte, a l'Ajuntament de Gandia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.