cultura

Isabel-Clara Simó i Anna Montero guanyen els Premis Literaris Gandia

Les obres premiades són la novel·la Amor meva i el poemari Teranyines

L'escriptora i periodista Isabel-Clara Simó ha sigut guardonada hui amb el XXXII Premi Joanot Martorell per la novel·la Amor meva, mentre que la professora de francés , poeta i traductora, Anna Montero, ha rebut el XLVIII Premi Ausiàs March de poesia per Teranyines.

D'aquest poemari, el jurat, format per Jordi Cornudella, Jaume Pont, Maria Josep Escrivà, Susanna Rafart i Marc Granell n'ha destacat la “tensió punyent” bastida per l'autora en tractar temes inquietants com la mort de la mare, l'oblit o la soledat, “però des de la dicció serena, molt continguda, íntima i no gens estrepitosa”.

L'altra obra guanyadora, Amor meva, serà presentada per l'autora, Isabel Clara Simó, a Barcelona, el proper 2 de desembre.

Al Premi Joanot Martorell s'hi havien presentat un total de dotze originals i a l'Ausiàs March de poesia, 29. Els Premis Literaris Gandia estan convocats i gestionats per l'IMAB (Institut Municipal d'Arxius i Biblioteques), organisme autònom de l'Ajuntament de Gandia, i els publica Edicions 62.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.