cultura

Les Alcubles prepara la cinquena edició del Festival Alcublues 2010

Organitzat per l'Ajuntament de la vila, aquesta edició està patrocinada per la Diputació de València i la recaptació s'adreçarà a col·lectius amb discapacitat

Tot i que la cinquena edició del Festival Alcublues 2010 està prevista per a dissabte 18 de desembre, aquesta localitat de la comarca dels Serrans, ja ha començat l'escalfament musical i cultural amb el concert que dissabte 4 de desembre va donar la Unió Musical Alcublana a la Casa de la Cultura.

Posteriorment, Pepe Soler i el grup Latino han posat l'accent musical amb tintura d'actualitat i ha suposat el tret de sortida de la cinquena Trobada de Blues, que es perllongarà fins al 26 de desembre.

Un reguitzell d'activitats s'han previst en aquesta edició i és així com hi ha masterclass, concerts, xarrades, tallers de guitarra, bateria, baix, saxo i veu, tots ells desenvolupats durant aquestes jornades.

Dissabte 18 de desembre s'hi desenvolupa el festival d'enguany amb la participació de la Big band de Villar, Perico Sambeat, Blues Mestizo i una Jam Session amb Polo, Ismael i Silvestre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.