cultura

L'Orquestra de Vents de Sant Joan del Mercat fa el clàssic concert de Nadal

Diumenge 12 de desembre Vicent Gabarda Porras dirigeix el conjunt de professors vinguts de diverses formacions bandístiques

Amb tan sols tres mesos d'existència, l'Orquestra de Vents de Sant Joan del Mercat, recupera la seua activitat musical. En aquesta ocasió, ho fa amb el clàssic concert de Nadal amb un programa que conté obres de Pablo Luna, Manuel de Falla, Arturo Márquez, Dimitri Shostakovick i Tchaikovsky.

L'Orquestra naix amb la idea de reunir músics procedents de diverses bandes de música de pobles, com és el cas de Manises, Burjassot, El Villar i Benicalap, a fi de programa concerts i ajudar a complementar la formació que s'hi realitza als conservatoris.

Aquesta formació orquestral es troba farcida d'estudiants dels darrers cursos de conservatori i altres músics professionals que s'hi sumen sense cap altre interés que el d'ajudar els futurs músics amb la seua experiència.

Tot i la situació econòmica que s'hi viu al món de la música, naix aquest grup configurat per més de mig centenar de persones unides per l'estima per la cultura en general per la música en particular, totes elles, dirigides pel jove estudiant de trompa i direcció orquestral, Vicent Gabarda Porras.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.