La música de Maitips s'escoltarà demà dissabte a la plaça de l'Oli

Els Maitips tornen demà dissabte a Valls. El seu concert està previst a la plaça de l'Oli, a partir de dos quarts de dotze de la nit, en un recital que també portarà a l'escenari Kuerpo Inerte i AJV DJ.

Es tracta d'un espectacle organitzat per l'Assemblea de Joves de Valls, que celebra el quart aniversari de l'entitat. «Aquesta és una de les moltes entitats locals que han donat suport al grup. Unes entitats actives i gràcies a les quals el grup se sent de Valls, ben al contrari d'aquells que creuen que poden tenir el control de tot el relacionat amb la música en el nostre poble», indicaven fonts de Maitips. La banda de ska, que ja va presentar el seu disc Així és la vida al local de la Colla Vella dels Xiquets de Valls, fa uns mesos, desgranarà temes d'aquest treball més recent.

D'altra banda, el grup va tocar divendres en la Festa de la Cervesa, que es va fer a Cabra del Camp. La sessió va començar amb la formació Fonders, del Pla de Manlleu.

Els Maitips van tornar a oferir al públic les cançons d'Així és la vida, una sèrie de versions, temes antics del grup i algunes novetats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.