Cultura

El premi Català i Pic ja té veredicte

Ariadna Pujol, de Valls, amb cinc imatges del celler de Nulles, guanya el concurs

La vint-i-tresena edició del Concurs Estatal de Fotografia Ciutat de Valls ja té guanyadors. Dimecres al vespre, els tres membres del jurat van examinar les obres presentades en un acte públic que va tenir lloc al pati de l'antic hospital de Sant Roc i, després d'una hora de deliberació, van seleccionar les dues col·leccions finalistes. Pere Queralt, fotògraf professional; Josep Martí, arxiver municipal, i José Luis Vicente, president de la comissió d'audiovisuals de l'Institut d'Estudis Vallencs (l'entitat que convoca el guardó), van triar per unanimitat la sèrie de cinc fotografies presentades per la jove autora Ariadna Pujol Marcos, de Valls. La guanyadora distingida amb el premi Pere Català i Pic, a la millor col·lecció fotogràfica integrada per cinc imatges del celler de Nulles, rebrà un premi de 700 euros, aquest divendres (20 h) durant la inauguració de la mostra fotogràfica en què s'exhibirà una selecció de les cinquanta-nou obres presentades. De l'altra sèrie finalista, el jurat en va triar la millor instantània del concurs, una imatge de la col·lecció Extraradi, presentada per Guillem Voltas Calbet, de Valls, que rebrà un premi de 200 euros.

La vint-i-tresena edició del Concurs Estatal de Fotografia Ciutat de Valls circumscriu des d'aquest any la seva temàtica a la comarca de l'Alt Camp i en l'exposició que es podrà veure fins al 16 de gener també s'hi incorporarà una tria de les instantànies presentades al 5è Concurs Fotogràfic Patrimoni Vallenc organitzat per La Turba i Llumull Accions Audiovisuals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Faulkner, l’autor de les mil veus

Barcelona
MÚSICA

Guillamino: “A la música del país, li falta un sentiment una mica més de tribu”

BARCELONA
música

Lecocq debuta amb ‘Sous la glace / Sota el gel’, un manifest bilingüe contra la superficialitat

la bisbal d’empordà
Crítica
música

Blau de Colònia

GIRONA
calonge

L’Orquestra Di-versiones encapçala el cartell del tercer OncoMusic Fest

calonge

Llum verda a la nova biblioteca central pendent de trobar el finançament de 13,9 milions

SANT CUGAT DEL VALLÈS
TEATRE

El TNC aborda la crítica al sistema judicial amb ’Els criminals’

BARCELONA
Cultura

Adeu a Lorena Velázquez, la reina del cinema fantàstic

novetat editorial

Laurent Binet presenta una novel·la epistolar i detectivesca

Barcelona