La música de Sergio Makaroff aterra demà a la Terra Alta

El cantautor argentí actuarà a Batea

Sergio Makaroff, cantautor de pop rock de culte, presentarà demà a Batea el seu últim disc Número uno, del 2008, i ho farà en un concert acústic –ell sol amb la seua guitarra– a la sala polivalent la Germandat de Batea, que té un aforament d'unes 200 persones. No és massa habitual que cantautors tan coneguts com Makaroff actuen a la Terra Alta, però Batea ja fa anys que organitza propostes musicals d'alt nivell, primer a través de Ràdio Batea i ara mitjançant el Centre Cultural i Recreatiu Sant Isidre. «Som gent que ens agrada la música i crèiem que havíem d'aprofitar el fet de tindre una sala com la Germandat», explicava ahir Jordi Ferrús, membre de la junta directiva del Centre Cultural Sant Isidre. El concert de Makaroff tindrà lloc a partir de dos quarts de 12 de la nit i és el segon d'un cicle que han batejat com Acústics d'Entretemps. «Hem pensat que ara i la tardor són un bon moment per programar concerts d'aquest tipus: la majoria de pobles encara no estan de festa major i els grups i cantants tampoc tenen massa activitat», argumentava Ferrús, tot precisant que estudien organitzar un cicle semblant per a la tardor.

Tomeu Penya, el 23

El primer concert del cicle va anar a càrrec de l'exguitarrista de Sopa de Cabra, Josep Thió, i es va fer el dissabte 4 d'abril. La propera cita després de Makaroff serà Tomeu Penya, el 23 de maig. El preu d'entrada és de deu euros per als no socis del centre i s'oferix un abonament de quinze euros per als tres concerts. Al primer, de Josep Thió, hi van assistir un centenar de persones i les previsions fan pensar que amb Makaroff hi haja més públic. El cantautor d'origen argentí i establert a Barcelona oferirà un repertori de cançons fonamentalment del seu últim disc, un treball que, segons la crítica, desprèn optimisme, fina ironia i bon rotllo. L'autor de Rico y famoso o Tranqui tronqui té una llarga trajectòria musical que es remunta als anys setanta i ha composat també temes de pop rock per a grups com Tequila o Los Rodríguez.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Ramon Coll
Arqueòleg. Autor d’ ‘El santuari ibèric de la cova de les Encantades del Montcabrer’

“La cova de les Encantades és l’únic santuari dels laietans”

PREMIÀ DE MAR
MÚSICA

Documenten les intèrprets no vocalistes de les formacions de ball dels anys 30

GIRONA

Un concurs de curtmetratges amb mòbil al festival de cinema de Blanes

blanes
patrimoni

Distinció europea per a l’Hort Petit del monestir Pedralbes

barcelona
llengua

Plataforma per la Llengua homenatjarà els seus socis en els onzens premis Martí Gasull

barcelona
PATRIMONI

Enllestida amb èxit la fosa de la nova campana ‘Carme’ de Mataró

MATARÓ
Crònica

Guillem Gisbert, la primera masurca

música

‘Eufòria’ torna al palau Sant Jordi el 30 de juny amb un doble concert

Barcelona
música

Lluís Figueras & The Demons estrena el videoclip de ‘Lagarto Lagarto’

girona