Cultura

Marc Coma: “Semblava que no arribava mai aquest moment”

El pilot d'Avià celebra el seu tercer triomf al Dakar

“Ha estat una edició súper dura, on no hi ha hagut una jornada tranquil·la”, afirma el berguedà

El pilot de motos berguedà Marc Coma (KTM) ha respirat alleujat després d'adjudicar-se el Dakar 2011 i ha assegurat que el camí cap al seu tercer títol del món de ral·li es li ha fet molt llarg.

“Semblava que no arribava mai aquest moment. Sabíem que estàvem fent bé les coses, que tot estava sortint bé, però els últims dies no passaven i ha estat una edició súper dura, on no hi ha hagut una jornada tranquil·la”, ha dit el pilot d'Avià (Berguedà) en arribar a Buenos Aires, on ha finalitzat l'última etapa.

Coma ha mostrat el seu agraïment a tot el seu equip en KTM i en especial al seu motxiller, el maresmenc Joan Pedrero, que “ha fet molt més que no se li demanava”.

La victòria, ha dit Coma, reflecteix la feina de tot un any en el qual va haver d'adaptar-se a una nova moto de menor cilindrada i més lleugera, amb els dubtes que això comporta.

“Tenim experiència, l'equip coneix bé el tipus de cursa que és el Dakar i el que necessitem, així que estem molt contents. Però al principi sempre hi ha algun dubte”, ha indicat.

Encara que ha assenyalat que no recorda cap Dakar que hagi estat fàcil, Coma ha destacat la particular duresa d'aquest any, el que li dóna més valor al triomf.

“Sabem que el Dakar és molt dur, però aquest any ho ha estat especialment. Aquesta victòria és la recompensa per tot el treball, ha estat una llarga tasca”, ha dit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
bcn film fest

Tirar-se els plats pel cap a la Costa Brava

Barcelona
Cinema

Uns dracs amb ADN xinès, australià i europeu

màlaga

Salvat-Papasseit, sempre jove

Barcelona
Margarida Aritzeta
Escriptora, autora de ‘Les dones del lli’

“La lluita i el camí fet per les dones no han estat endebades”

Valls
Drama biogràfic

Radiografia d’una relació tòxica amb un home més gran

Crítica

La recerca de tresors enterrats

Guaita què fan ara
Sèries

La llarga ombra del masclisme seguint el rastre d’un assassí en sèrie

Drama

‘Rosalie’, una dona barbuda contra la societat

animació

‘Hate songs’, ferides que no es curen