cultura

CASTELLAR DEL VALLÈS

El BRAM! dobla l'assistència de l'any anterior

Uns 2.000 espectadors van assistir a les projeccions de les 11 pel·lícules i 5 curtmetratges que configuraven el programa de 3a Mostra de Cinema de Castellar del Vallès BRAM!. D'aquesta manera, la mostra va doblar el nombre d'espectadors en relació amb l'edició anterior. La presència en el programa de la guardonada Pa negre va tenir molt a veure amb la xifra, ja que fins a 950 van assistir a alguna de les seves diverses projeccions. Tot i això, sense comptar aquest film, l'afluència mitjana també va anar a l'alça: es va passar de 70 persones a 100.

La cinta d'Agustí Villaronga es va endur el premi especial del públic, amb una puntuació mitjana de 8,74 punts per part dels espectadors. Tot i això, l'èxit de Pa negre només es va gestar per dècimes, atès que Soul Kitchen va obtenir 8,60 punts.

En general, la valoració de les pel·lícules pels assistents va ser més alta respecte a les dues primeres edicions, com palesen la resta de puntuacions: 18 comidas (8,44 punts), A propósito de Elly (8,41 punts), La doctrina del shock (8,11 punts), Neds (7,92 punts), La cinta blanca (7,36 punts), Exit through the gift shop (7,29 punts) i Louise-Michel (6,35 punts).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.