cultura

música

El Track del Vendrell tria els finalistes del concurs

El Track, el concurs de música del Vendrell, ja té finalistes. Després de diferents fases de selecció, el jurat ha triat els artistes Comet Blue (Breda), Garlic Lollipops (Lleida), Le Cirke (Tarragona), Pau Saura (Calafell), The Perfect Fool (Terrassa), Zim & The Zums (el Vendrell), i queden en la llista de reserva Jiggy (Terrassa) i Albert Solà (Sant Cugat del Vallès). Aquestes sis formacions enregistraran un disc que inclourà una cançó de cadascun d'ells. L'organització farà la difusió d'aquest CD a través dels mitjans de comunicació, les empreses de representació i les administracions públiques. Els organitzadors donaran vint-i-cinc còpies de cada disc als finalistes del certamen.

D'altra banda, també han estat designats els finalistes del premi Baix Penedès, en què han estat inclosos Andana (Calafell, i l'Arboç), Kill Me Later (el Vendrell i Calafell), Lee-On's (el Vendrell), Porland's (el Vendrell), Respectmark (el Vendrell) i Un Nombre Bonito (el Vendrell). Els grups que han quedat de reserva són Elementos i Luna de Alcoba, tots dos del Vendrell.

En el concurs s'hi van inscriure cent vuitanta-cinc participants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.