Gabriel Duch perfila el guardó del premi de normalització lingüística

L'artista vallenc Gabriel Duch ha treballat una escultura que vol ser «una al·legoria al catalanisme» i que està feta de resina de polièster policromat imitant el bronze. La peça pesa uns quatre o cinc quilos. «N'he adaptat la simbologia amb una peça feta expressament per al premi», va explicar Duch. Va tardar quinze dies a modelar l'escultura, ja que primer en va fer els motllos partint d'una peça de fang que després es poden anar omplint.

És precisament aquesta escultura la que rebrà el guanyador del premi a la normalització lingüística que convoca el Servei de Català de l'Alt Camp, integrat a la xarxa del Consorci per a la Normalització Lingüística, en aquest cas, Celler Mas Vicenç de Cabra del Camp, que recollirà el guardó durant la Nit de Premis del dia 31 de maig.

Fa cinquanta anys que Gabriel Duch es dedica a l'art, i actualment està integrat dins el Grup d'Artesans de l'Alt Camp i de Políedre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.