cultura

Autors locals en la Fira del Llibre de Calp

El nivell de vendes i de participants en la convocatòria ha superat en molt l'edició anterior

Aquest darrer cap de setmana ha estat closa la Fira del Llibre de Calp en la qual s'hi ha presentat quatre obres d'autors locals, alguns dels quals també han passat per la Diada del Llibre de Barcelona.

La Fira del Llibre de Calp, ha estat instal·lada a un envelat muntat a la plaça de Colom davant la platja de l'Arenal. D'aquesta manera, els visitants esporàdics haguts durant aquest cap de setmana a la localitat, han pogut adquirir exemplars de la darrera novel·la de Guillem Sendra, el llibre de Pedro Hurtado i Francesc Mompó, sobre Història il·lustrada de Calp, o l'edició de Pasqual L. Salvador, Egregios.

Des de divendres 22 d'abril, la vila ha viscut aquesta peculiar Fira del Llibre en que han hagut presentacions, contacontes i lliuraments de premis de literatura locals.

Els expositors i llibreters que han mostrar novetats asseguren que el nivell de vendes i d'assistència, ha estat molt superior a edicions anteriors, la qual cosa, anima a la programació d'una nova fira el proper any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.