Cultura

Gent

Hayek i Jolie, el glamur a Canes

Salma Hayek la tenim catalogada com una dona sexi però ja fa un temps que s'ha proposat formar part de les llistes de les més elegants. Des que ha tornat a les seves mides d'abans de l'embaràs, l'actriu es dedica a lluir els dissenys del grup Pinault Printemps Redoute (n'és amo el seu marit, François-Henri Pinault) i arrasa amb firmes com Gucci, Balenciaga i Yves Saint Laurent. Ahir mateix les revistes franceses alabaven el seu estil a Canes en la presentació d'El gato con botas amb Antonio Banderas. Anava de Gucci de dia (amb un disseny de cuir taronja que duia un bolero molt semblant al que Jennifer Lopez es va col·locar en la festa del Met de Nova York) i de Gucci de nit, amb un disseny ajustat, llarg i en tonalitats platejades, clàssic i eficaç.

Aviat arribarà la seva amiga Pe amb el pirata Johnny Depp a fer-li la competència, però de moment ahir tots els ulls enfocaven Angelina Jolie, que promocionava un altre film d'animació, Kung Fu Panda 2, amb un disseny sobri de to clar en el seu estil habitual. La dona de Brad Pitt posa l'accent en altres detalls, com els tatuatges o les maragdes, que són la seva passió. La vam veure amb un braçalet i un anell que bé podria ser de la col·lecció que acaba de dissenyar amb el seu marit, una part dels beneficis de la qual es dediquen a l'ajuda als infants.

En l'altra extrem estilístic trobem Lady Gaga, que aquests dies també s'ha fet un forat a La Croisette i fins i tot ha cantat allò d'“Estimo Judes”, que ha aixecat polseguera. Vestia com és ella, amb mitges de puntes, cos barroc, vel vermell i cabells Cruella de Vil. La seva actuació va coincidir amb l'estada de Woody Allen a Canes, que no es va tallar un pèl a dir que la diva no li fa el pes, que ell és un home de jazz. Per cert, Carla Bruni no ha anat a la presentació del film del director “per problemes personals”, i ja tothom parla d'un possible embaràs de bessons. Hi fa un petitíssim paper de dos minuts, però està tan contenta que ha recordat que Allen va dir que preferia contractar-la a ella que a la mateixa reina d'Anglaterra. No deia que no volia treure protagonisme a Sarkozy?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.