cultura

Xelva prepara el Raval Cultural

Sopars a la barriada, mostres de fotografia, nits de música i mercat medieval configuren l'ampli programa prevista per al 18 i 19 de juny

aquesta localitat serrana, prepara per al cap de setmana del 18 i 19 de juny, les activitats del Raval Cultural, patrocinades per l'Ajuntament amb el suport de la Diputació de València, l'Associació de Mestresses de Casa, el veïnatge del Raval i l'associació la Fènix Troiana.

Entre les activitats previstes, hi ha el Mercat Medieval que ha d'instal·lar-se dissabte i diumenge, lloc en que s'hi desenvoluparà la mostra artesana de l'espart a càrrec de l'alumnat del Taller que fa Simona Simons.

El programa preveu dues exposicions d'artistes relacionats amb la localitat, a llocs clau de la vila i, en la nit de dissabte, hi ha previst un sopar a la barriada i un concert del grup musical Octàmbuli a la placeta de la mesquita.

Per a diumenge a les 19,30 hores, tindrà lloc el III Concurs de “tortades i tortes” a l'esplanada de la Santa Cruz.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.