cultura

L'Unnim premia ‘Operetta'

L'Obra Social d'Unnim va fer públic diumenge el veredicte dels guardons escènics més ben valorats a Catalunya, entre els quals destaca el que atorga el públic, que ha considerat com a millor peça Operetta, de la companyia Cor de Teatre de Banyoles i obra de Jordi Purtí. Aquesta distinció té una dotació de 3.000 euros.

Per la seva banda, Los Corderos SC és la primera companyia professional que rep el premi Unnim de teatre –dotat amb 10.000 euros– gràcies al seu muntatge El mal menor. Fins ara, aquesta convocatòria que impulsava Caixa de Manlleu premiava només muntatges de companyies amateurs. De l'obra guanyadora, El mal menor, el jurat ha valorat “el risc i el compromís d'una proposta que explora diferents llenguatges i que tracta de qüestions d'extrema contemporaneïtat”. A més, considera que “desafia l'espectador” i “l'enlluerna per la força i la tècnica d'uns intèrprets en estat de gràcia i entrega absoluta”.

El jurat, format per l'actriu Sílvia Bel, el director teatral Josep Maria Mestres i el periodista Toni Puntí, ha guardonat també Flirt, de Guillem Albà amb l'Always Drinking Marching Band, amb el premi especial del jurat. I finalment El rap de Lady M., de l'associació de creadores escèniques Projecte Vaca, i La marca preferida de las hermanas Clausman han estat premiades com a obres finalistes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
LLENGUA

Joan Vall: “La llengua es defensa a les urnes”

BARCELONA
cultura

Jusèp Boya, Gemma Carbó i Rosa Lluch Bramon seran els experts que assessoraran el procés per escollir el nou director del Muhba

barcelona
LLIBRES

Litterarum dedicarà la propera fira a reivindicar l’art com a teràpia

BARCELONA
Cultura

Mor als 89 anys el periodista i escriptor francès Bernard Pivot

ART

Torrent Pagès “reneix” en una exposició a la Fundació Valvi

Girona
TEATRE

Joan Lluís Bozzo torna al teatre amb un documental sobre salut mental juvenil

BARCELONA
TEATRE

El TNC furga en la comèdia dramàtica de família a ‘Amnèsia’

BARCELONA
Cinema

El Truffaut dedica un nou cicle de la Fimoteca a Wim Wenders

Girona
Joan Safont
Periodista i escriptor

“Els polítics tenen pànic de semblar massa intel·lectuals”

Barcelona