cultura

Celtas Cortos obren el festival d'Ascó

El gros de les actuacions serà avui amb Melendi com a cap de cartell

El quart Summer Festival d'Ascó ja està en marxa. Ahir, el grup de música folk Celtas Cortos van ser els encarregats de donar el tret de sortida a un concert inaugural en què també van participar els deu finalistes del concurs de maquetes, una de les novetats del certamen d'enguany.

Ara bé, el gros de les actuacions serà avui a partir de les 7 de la tarda al camp de futbol municipal. Així, a tres quarts de vuit està prevista la primera actuació. Seran els granadins La Guardia que escalfaran l'ambient. Els seguiran els tarragonins Els Pets, Malu, M-Clan i continuarà Melendi amb la seua particular rumba, que barreja influències del rock, el pop i el flamenc. Finalment tancarà el festival la música més de discoteca d'El Pulpo.

L'entrada costa 25 euros anticipada i 35 a taquilla i les previsions inicials de l'Ajuntament, l'organitzador del certamen, són arribar a les 10.000 persones.

Aquest és el quart any consecutiu en què l'Ajuntament d'Ascó organitza aquest festival, però enguany l'ha intentat potenciar al màxim, no només pel cartell que presenta, sinó també per alguns canvis introduïts. L'ha canviat de dates traient-lo del programa de festes majors i traslladant-lo al mes de juliol, i l'ha ampliat d'un a dos dies.

Festival benèfic

El consistori, com ja va fer l'any passat amb el concert d'Estopa, donarà un euro per entrada, que aquesta vegada anirà a parar a l'Associació de Rehabilitació i Educació Especial Jeroni de Moragas de Móra d'Ebre. L'any passat els van donar a una ONG de suport als damnificats pel terratrèmol d'Haití.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.