cultura

La banda de Villar fa un concert farcit d'estrenes

La Unió Musical col·labora amb la Fira Intercultural amb quatre obres de primera magnitud

En realitat, ha estat la darrera activitat prevista dins dels actes programats amb motiu de la primera edició de la Fira Intercultural realitzada durant aquest cap de setmana a aquesta localitat dels Serrans.

La Unió Musical Santa Cecília de Villar, ha oferit tres primeres interpretacions i una estrena mundial al programa previst amb aquest motiu.

Cap destacar l'estrena mundial de l'obra “The world of dreams” un treball compost pel mestre director, Eduard Nogueroles, i que ha estat interpretat en els seus papers de bombardí solista, per Carme Luz i David Quílez respectivament. També ha estat comentada la interpretació de la Divina Comèdia de Robert Smith, resolta magistralment per la Banda Simfònica de Villar.

Com a homenatge a Gustav Mahler, el mestre Nogueroles, ha sabut fer una adaptació del final de la Simfonia número 3 d'aquest compositor, sobre el qual s'hi celebra el seu centenari, que ha posat el remat d'una vesprada de música emmarcada dins de la fira esmentada.

Pròximament, la societat musical de Villar oferirà un concert de la Big Band Villar, previst per al 12 d'agost i el concert de ballables, que cada estiu ofereix a la ciutadania villarenca i de la resta de la comarca. Aquest concert es farà el dissabte 13 d'agost a la terrassa d'estiu de la Musical.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.