Cultura

Cançó a Camallera

Joan Amèric obrirà el 15 d'agost el tercer cicle ‘Al vespre, cançó d'autor'

El director del festival Barnasants, Pere Camps, ha organitzat a la localitat altempordanesa de Camallera el tercer cicle Al vespre, cançó d'autor, que tindrà lloc cada dia del 15 al 20 d'agost. Hi actuaran, per aquest ordre, Joan Amèric, Enric Hernàez, Ester Formosa i Adolfo Osta, Miquel Pujadó, Pau Alabajos i Dani Flaco. Tots els concerts tindran lloc a la plaça de l'Església de Camallera i el preu de l'entrada sempre és el mateix: 3 euros. Les actuacions començaran a les 10 de la nit, excepte les d'Alabajos i Dani Flaco, que començaran a 2/4 d'11.

Aquest cicle de cançó a Camallera serveix també a Pere Camps per fer un tast en públic d'algunes propostes que han passat o passaran pel Barnasants. Per exemple, Joan Amèric inaugurarà el cicle el dilluns 15 d'agost amb una síntesi del recital que va gravar en directe l'abril passat en el Barnasants i que es convertirà en el seu proper disc. El dimarts 16, Enric Hernàez presentarà el disc 360 llunes, reconegut amb un dels tres premis Barnasants 2011.

El dimecres 17, Ester Formosa i Adolfo Osta recuperaran el seu espectacle Perquè vull i avançaran temes d'un nou disc compartit. El dijous 18, Miquel Pujadó homenatjarà Georges Brassens en el 90è aniversari del seu naixement i el 30è de la seva mort. El divendres 19, el cantautor valencià Pau Alabajos presentarà el seu disc Una amable, una trista, una petita pàtria, i Dani Flaco clourà el cicle el dissabte 20 avançant el repertori del disc en directe que gravarà en el Barnasants 2012 i que formarà part de la col·lecció del festival.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.