cultura

Morella viu la seua setmana més cultural de l'any

Aquesta setmana se celebra l'Agost Cultural, on destaca la celebració del primer festival de música Morella Sonora

Morella celebra els seus dies més culturals durant esta setmana. El programa “Agost Cultural” va començar en la nit de dilluns i es desenvoluparà durant els pròxims dies. Entre els actes més destacats, enguany s'ha programat un festival de música clàssica que tindrà lloc fins al divendres. A més, completen l'agenda les visites guiades, conferències, experiències personals i exposicions.

La regidora de cultura de l'Ajuntament de Morella, María Rallo, afirma que “la cultura és la nostra senya d'identitat i potenciar-la durant esta setmana és fonamental per a donar a conèixer la nostra història i patrimoni”. Per això, el programa complementa actes sobre el castell, com la visita guiada nocturna o, al voltant d'ell, amb la xarrada sobre els personatges històrics de fa 200 anys, que va donar inici a les jornades.

Respecte al I Cicle d'Estiu Morella Sonora, este es compon de quatre concerts distints que alternen distints tipus de música clàssica. El programa Agost Cultural se celebrarà durant esta setmana, on s'unirà a més actes de l'Anunci. El divendres tindrà lloc l'ofrena de flors, mentre que el dissabte serà el dia en què s'exposaran les carrosses. Precisament, eixe mateix dia el director dels museus de Morella, Carlos Sangüesa realitzarà una xarrada sobre la història de Morella al voltant de l'Anunci de 1897. I, el diumenge, serà el dia gran de l'Anunci, en el que tindrà lloc el pregó i la desfilada de carrosses amb la gran batalla de milers de quilos de confeti.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
cultura

Vilassar de Dalt: aparador de la fotografia analògica fins al 18 de juny

Vilassar de Dalt
Cultura

Mor Gudrun Ure, actriu escocesa protagonista de la sèrie infantil ‘Super Gran’

Cultura

Mor la presentadora i actriu mexicana Verónica Toussaint

Cultura

Mor Tony McFarr, el doble d’acció de Chris Pratt i Jon Hamm

música

Pol Bordas estrena ‘Cor petit’ amb la ‘col·labo’ de Figa Flawas

girona

La Casa Natal de Dalí, guardonada en els Premis CETT Alimara

FIGUERES

L’Ajuntament de Portbou torna a ser patró de la Càtedra Walter Benjamin

PORTBOU
música

Cala Vento versiona ‘Pau’ d’Els Pets en el seu vintè aniversari

girona
cinema

Nous membres d’honor de l’Acadèmia del Cinema Català

barcelona