cultura

Frenètic s'acomiada amb dos concerts

El grup selvatà de pop-rock Frenètic s'acomiadarà, després de tretze anys de trajectòria i dos discos editats per Música Global –Positiu (2005) i 361º (2008)–, amb dos concerts que tindran lloc a les festes majors de les dues localitats a les quals ha estat més vinculat el grup: el 17 de setembre Frenètic actuarà al poliesportiu de Riudarenes i el 24 de setembre, al parc de Sant Salvador de Santa Coloma de Farners. “Ambdós pobles ens han vist néixer, ens han acollit com a grup i ens van donar l'oportunitat de trepitjar escenaris quan tot plegat encara s'estava gestant”, afirma el grup en el seu comunicat de comiat.

De fet, fa temps que Frenètic no tenia gaire activitat pública, tot i que els seus membres continuaven assajant regularment, però aquests dos concerts els permetran tancar la seva història com a grup “d'una manera apropiada”, en paraules d'Eduard Boada (cantant i guitarra), membre fundador de la banda. Actualment, el grup es completa amb Gerard Abulí (bateria), Eduard Blavi (teclats), Martí Coma (guitarra), David Ruiz (baix) i Marc Sànchez (guitarra).

“Suposo que seguirem tocant junts, però fent altres coses estilísticament diferents. Aturem Frenètic una mica per cansament, perquè ja fa més d'una dècada que fem la mateixa música i volem explorar altres universos sonors”, afirma Eduard Boada, que ha posat en marxa un nou projecte de cançó d'autor, Uat Boada, encara “en fase molt embrionària”. Marc Sànchez també toca amb el grup garrotxí La Senyora.

Després del concert de Santa Coloma, a Frenètic només li quedarà un projecte pendent: un concert acústic, que fa temps que tenen preparat, i que voldrien mostrar algun dia al públic, però encara no saben ni quan ni on. “El balanç de Frenètic és molt positiu, sobretot des del punt de vista humà. Si hem aguantat tant junts és perquè som amics i ens portem molt bé entre nosaltres.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.